Ontdek de voordelen van een waterbed

1/3 van uw leven brengt u slapend door. U kunt uw lichaam in die 30 jaar slaap dus maar beter verwennen. Met een waterbed wordt u elke dag vitaal en uitgerust wakker. AquaTropic lijst de voordelen voor u op.

Ergonomie: verwen uw rug

Een waterbed omvat uw volledige lichaam nauwsluitend en verdeelt alle drukpunten gelijkmatig. Het water dat weggedrukt wordt onder uw schouders en bekken, verplaatst zich naar de benen en armen. Zo krijgt uw lichaam, en vooral uw rug, automatisch een gezonde ondersteuning.

Wist u trouwens dat wij uw watermatras op maat maken en aanpassen aan uw persoonlijke lichaamsbouw? Laat uw lichaam opmeten met onze comforttest en maak komaf met spanning op uw gewrichten en eindeloos gewoel.

Kies zelf de temperatuur

Fris in de zomer, knus in de winter: met de waterbedverwarming van Profine stelt u de temperatuur van uw matras zelf in. Een waterbed werkt dan ook zeer therapeutisch voor reumapatiënten en mensen met spierpijn, bloedsomloopstoornissen of koude voeten. Nog meer voordelen? Door de warmte van uw waterbed verdampt uw lichaamsvocht en is schimmelvorming uitgesloten.

Hygiëne: maak komaf met allergieën

Uw bed staat bekend als tropisch paradijs voor bacteriën en huisstofmijt, de meest voorkomende allergieverwekker. Om u een fris gevoel te garanderen, zijn de watermatrassen van Profine ommanteld met vinyl. Zweet, huidschilfers en haar dringen er niet in. U kunt uw matras eenvoudig reinigen met een vochtige doek.

Uw matras past zich aan

Een watermatras kunt u op elk moment aan uw voorkeur aanpassen door de waterhoeveelheid te veranderen. Als u vermagert, kunt u water toevoegen om dezelfde lichaamsondersteuning te krijgen, en omgekeerd.

Wilt u meer weten over de voordelen van een waterbed? Contacteer ons dan gerust of ervaar het comfort zelf in onze showroom.