Service & onderhoud van uw waterbed

Bij de aankoop van uw waterbed begeleidt AquaTropic u vanaf het slaapadvies over de plaatsing tot het onderhoud. Ook voor een eventuele herstelling kunt u op onze servicedienst rekenen.

Slaapadvies op maat

Elk lichaam is verschillend. En daar houden wij rekening mee. Bij AquaTropic meten we uw lichaam eerst op met een comforttest. Zo bepalen we de stabilisatielagen van uw watermatras en kunnen we op de juiste plaats extra steun monteren. U krijgt ook informatie over het onderhoud, zodat u jarenlang op uw twee oren kunt slapen.

Onderhoud van uw waterbed

Een waterbed vergt iets meer onderhoud dan een gewone boxspring. Zo moet u conditioner toevoegen om algengroei tegen te gaan en moet u de matras regelmatig reinigen. Het resultaat is echter een ultrahygiënisch bed! Elke nacht opnieuw. U ontvangt hiervoor van ons een automatische onderhoudsmailing. Alle onderhoudsproducten kunt u bij ons kopen. 

Laat u het onderhoud liever aan een professional over? Doe dan een beroep op onze servicedienst. Ook een lek dichten we vakkundig. En dat binnen de 24 uur. Hulp nodig of hebt u vragen? Contacteer ons