AquaTropic waterbedden - uw speciaalzaak

U slaapt maar liefst 1/3 van uw leven. Dat maakt uw bed met voorsprong tot uw belangrijkste meubel. Deskundig advies is dan ook een must bij de aankoop van een waterbed of boxspring. Reken op de experts van AquaTropic, uw speciaalzaak voor waterbedden met 20 jaar ervaring.

Slaapcomfort op maat

In onze filosofie staat uw slaapcomfort centraal. En dat voelt u tijdens elk bezoek aan onze showroom. Uw lichaam wordt opgemeten, zodat de stabilisatie van uw watermatras de juiste ledematen extra ondersteuning kan bieden. Bij ons kunt u terecht voor verschillende systemen, van eindeloze deining tot onmiddellijk stil.

Personaliseer uw waterbed

Uiteraard moet uw waterbed een harmonieus geheel vormen met uw slaapkamer. Profine waterbedden kunt u volledig aanpassen aan uw stijl. Kies het hoofdbord, de stoffering en de kleur. Bovendien kunt u uw bed transformeren in een exclusieve wellness-cocon met een ingebouwd massagesysteem.

Onze service

Uw speciaalzaak voor waterbedden neemt de levering en installatie van uw waterbed op zich. Hebt u hulp nodig bij het onderhoud of bespeurt u een lek? Dan is onze servicedienst binnen de 24 uur ter plaatse.

Met AquaTropic maakt u van uw waterbed een exclusief medium waarin u moeiteloos ontspant. Ook voor de aankoop van een boxspring kunt u bij ons terecht. Contacteer ons gerust bij vragen.