Aanpak: kom uw waterbed & wellness testen

AquaTropic is meer dan een speciaalzaak voor waterbedden. Bij ons staat uw volledige gezondheid centraal. Daarom hebben we ons aanbod verruimd met een uitgebreid wellness-gamma. Of u nu een waterbed of een infraroodsauna wil kopen, onze experts zorgen ervoor dat elk product volledig past bij uw lichaamsbouw, medische klachten en wensen.   

Benieuwd naar het helende effect van water? Kom uw waterbed of wellness-product testen in onze showroom & showtuin

Ons verhaal: waterbed op doktersadvies

In 1995 raakte zaakvoerder Dominique Collier ernstig gewond in een auto-ongeval. Omdat zijn vader, die dokter was, jarenlang een waterbed had geadviseerd aan rugpatiënten en ook zijn fysiotherapeut dit als revalidatiemiddel aanbeval, besloot hij zelf een waterbed te kopen. Met het verhoopte resultaat! Om zijn positieve ervaringen te kunnen delen, richtte hij een jaar later AquaTropic op.

AquaTropic: een zaak van uw gezondheid

Onze specialisten kennen onze producten door en door. Zo kunnen we u altijd het waterbed of de spa aanraden die volledig bij u past. Van een sportieve trainingspool tot een ontspannende infraroodcabine: met ons aanbod wordt uw lichaam tot in elke spier & vezel verwend.

Nieuwe showroom

In 2000 verhuisde AquaTropic naar de nieuwe locatie in Adegem (tussen Gent en Brugge). Daar kunt u ons volledige assortiment van waterbedden en wellness-artikelen zien. En belangrijker: uitproberen.

Meer weten over ons gamma? Een waterbed of sauna testen? Kom langs in onze showroom! Onze experts geven u graag persoonlijk advies.